Helping to share the web since 1996


Link Centre > Business > Machinery And Tools - page 1  Your website here with a Premium Listing

 • ToolsandCo

  Bus email: [email protected] TOOLSandCO in Beernem (BE8730 BelgiĆ«) is zowel retailer als groothandel met een assortiment van +60.000 artikelen en biedt hoogwaardige service en zeer scherpe prijzen via een ruime fysieke winkel en een online webshop webwinkel.

 • Jos Beckx

  Jos Beckx is een exclusieve doe-het-zelfzaak in Ham, nabij Beringen, met alle mogelijke professionele gereedschappen voor industrie, bouw en houtbewerking. Wij beschikken over een ver doorgedreven specialisatie in alle mogelijke bevestigingsproducten en gereedschappen voor zowel de doe-het-zelvers als voor de vaklui. U kunt overigens bij ons niet enkel terecht om gereedschappen aan te kopen, maar ook om deze te laten herstellen.

 • Confectiemachines Maes

  Bus email: [email protected] Confectiemachines Maes staat garant voor de allerbeste naaimachines en andere naai- en confectieapparatuur tegen de scherpste prijzen. Wij hebben verschillende confectieapparatuur in stock: van industriĆ«le naaimachines op maat tot een eenvoudigere huishoudnaaimachine en van praktische strijkapparatuur tot de meest precieze snijmachines.

This page was created on 25 Jun 2024 GMT v12.0