Helping to share the web since 1996


Link Centre > Home And Garden > Interior Design - page 1  Your website here with a Premium Listing

 • Livin'Room 121

  Bus email: [email protected] In onze meubelwinkel in Antwerpen vind je een uitgebreid aanbod aan verschillende stukken meubilair. Als speciaalzaak kunnen wij veel tijd spenderen aan het uitkiezen van meubilair dat een verhaal vertelt, meubilair met een eigen karakter. 

 • MHM

  Onze meubelzaak, Mega Home Market uit Antwerpen, beschikt over een uitgebreid assortiment. In onze Turkse meubelwinkel kunt u terecht voor vloeren, meubels en accessoires om uw interieur vorm te geven. U geniet bovendien van voordelige prijzen en een uitstekende service voor, tijdens en na de aankoop van uw producten.

 • Timstor

  Timstor is al meer dan 30 jaar een toonaangevende groothandel gespecialiseerd in kerstdecoratie. Met meer dan 2000 artikelen is er zoveel te ontdekken in onze grote verscheidenheid aan productcategorieën. 

 • IDA

  IDA, ofwel ‘Interior Doors Aluminium’, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren –en wanden met de uitstraling van staal. Wij gaan voor een duurzame aanpak! De grondstof voor aluminium is erg ruim voorradig, én aluminium is voor 100% recyclebaar.

 • Liesenborghs

  Promotoren, architecten, aannemers of studiebureaus zijn beroepshalve vaak met de grote lijnen van hun bouwproject begaan. Dit neemt veel tijd in beslag en daarom staan we onze opdrachtgevers bij met begeleiding van klanten tijdens bouwprojecten.

 • Gert Vercamer Steenkorven

  Bus email: [email protected] Met onze jarenlange ervaring in plaatsing van steenkorven en de sterk groeiende vraag, is het ons doel om te kunnen inspelen op al jouw specifieke noden en behoeften van jouw project!

This page was created on 24 Mar 2023 GMT v12.0