Helping to share the web since 1996
Fungerande Flytt
addison786

addi son
Flag of Sweden 0769315114

Fungerande Flytt
stockholm
Stockholm
stockholm
11130
Sweden
Login to update this page
Fungerande Flytt

Akut tandvård

Har du en sprucken tand eller tandvärk? Oavsett vad du har för akuta besvär så finns vår jourtelefon där du får prata med tandläkare och vid behov även erbjudas behandling direkt. Vi håller en hög nivå på alla våra behandlingar och med vår kunskapsbank kan vi ofta hjälpa dig att bli bra både snabbt och billigt. Våra generösa öppettider gör att du oftast kan få hjälp samma dag. Behöver du en tid? På Eliva Dental erbjuds allt från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar. Genom våra starka samarbeten kan vi även erbjuda tjänster som kräver specialisttandvård. Du kan boka tid online eller per telefon.

Review page

IVF Stockholm

Vi på Eliva Clinic erbjuder utredning om infertilitet och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar både genom avtal med Stockholms läns landsting eller privatfinansierade. Med korta väntetider och säker kontakt hjälper vi dig genom hela processen. Stockholms mest centrala IVF klinik Eliva Clinic är en innovativ klinik mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder undersökning av infertilitet och har ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar.

Review page

Restaurangmöbler

Alanza Möbler har funnits sedan 2005 och har ett brett utbud av möbler och heminredning. Vårt sortiment består av soffgrupper i både skinn och tyg, divansoffor, hörnsoffor, köks och matsalsmöbler, sovrum, barnrum m.m. Vi erbjuder även finansiering med marknadens bästa lösningar och vi levererar över hela Sverige.

Review page

Reparation

Har du en trasig svart skärm eller en sprucken display på din enhet och behöver en reparation? Hos swoppit.se kan du beställa både en proffsig mobilreparation och en pålitlig iPad reparation. Oavsett vilken mobiltelefon du har, om det är en Samsung eller iPhone, surfplatta eller iPad, så kommer du att hitta din reparation här. Du kan boka din Asus reparation som Asus Zenfone 5 ZE620KL skärmbyte, laga din Sony Xperia Z4 Tablet LTE surfplatta eller byta skärm på någon annan enhet billigt hos oss. Har du en trasig mobil eller surfplatta?swoppit.se hjälper till! Vad händer när du råkar tappa din telefon eller surfplatta? Ofta är det en reparation du behöver. Beroende på vilket underlag du tappade den på, kan den antingen slå i marken riktigt hårt, eller så ser du på när den går under vatten och flyter bort. Ifall du sedan plockar upp den, kan ett antal saker ha inträffat: din mobilskärm kan vara helt svart och få repor och sprickor,

Review page

SJÄLVDRAGSVENTILATION

Den främsta anledningen till att man behöver självdragsventilation och ventilera ut gammal luft är för att få bort fukten, annars är det stor risk för fukt och mögelskador. Utandningsluften innehåller mycket fukt, likaså bildas vattenånga vid matlagning, dusch, tvätt och torktumling. Dessutom bärs dålig lukt och skadliga ämnen bättre i fuktig än i torr luft. För god ventilation strävar man efter att skapa undertryck i huset, så att luften ”dras” nerifrån och upp genom huset och ut, en sådan lösning är mekanisk frånluftsventilation.

Review page

Eizellspende Berlin

Die Eizellspende ist eine IVF-Technologie, bei der die Eizellen einer unbekannten Spenderinin Kombination mit den Spermien des Partners oder der Spenders für den Befruchtungsprozess verwendet werden. Es handelt sich um ein völlig sicheres und kurzes medizinisches Verfahren, bei dem eine Frau die Hoffnung auf ein Familienleben schöpfen kann. Die Familie ist ein kostbares Geschenk, welches wir zu schätzen wissen müssen. Das Verfahren ist zwar sehr anspruchsvoll und erfordert ein hohes Maß an Geschicklichkeit, hat aber eine hohe Erfolgsquote. Die Eliva-Klinik bietet Ihnen also die große Chance, mit medizinischer Unterstützung eine Familie zu gründen. Wir können Sie gründlich durch den gesamten Prozess führen. Gern können Sie Ihre Bedenken mit unseren Experten besprechen.

Review page

Handledar­utbildning Stockholm

Avser du att komplettera dina körlektioner med privat övningskörning är det viktigt att ha koll på vad för slags regler som gäller. Sedan början på år 2006 är det nämligen lag på att alla handledare och elever ska gå en så kallad handledarutbildning (kallas även för introduktionsutbildning) innan ni kan övningsköra tillsammans. Självklart tillhandahåller vi på Stockholm City Trafikskola handledarutbildning i Stockholm – och vi har vanligtvis flera handledarkurser varje vecka, även på kvällar och helger.

Review page

Ansiktsbehandling Stockholm

Den bästa foundation du kan ha är en glänsande och frisk hy. För att få en riktigt bra hy krävsatt du lägger ner en hel del tid och kraft. Eliva Clinic är en tillförlitlig och framståendeskönhetsklinik i Stockholm där vi erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar. Om du vill göra enansiktsbehandling i Stockholm har vi exakt det du vill ha. Med en ansiktsbehandling blir dinhud berikad, föryngrad och återfuktad. Våra kunder älskar våra väl utförda behandlingar somgörs av våra professionella experter. Oavsett om du har hudproblem eller vill ha enuppfräschning är en ansiktsbehandling från oss det bästa du kan ge din hud.

Review page

Körskola Stockholm

Om du inte är säker på var du ska hitta en autentisk körskola i Stockholm har du kommit till rätt ställe. Våra instruktörer kan vägleda dig baserat på deras mångsidiga erfarenhet på området. Lär dig att köra kräver ditt fulla engagemang och en gemensam ansträngning. På YDA körskola har vi ett brett utbud av tjänster som separata körlektioner och provkörningar. Du måste känna till körskolornas regler för att vara säker och ta fullt ansvar för dig själv på vägen. Så börja din körresa med oss, vi finns tillgängliga i

Review page

FLYTTHJÄLP STOCKHOLM

Genom att arbeta med ett städföretag för flyttstädning kan du njuta av de första dagarna på en ny plats utan att behöva stressa när det gäller städning och underhåll. Du kan luta dig tillbaka och ett team av städproffs tar hand om allt flytt- och städarbete i Stockholm. Vi hjälper dig att hålla ordning och om du inte har tid eller inte vill städa när du flyttar är det bästa valet att anlita ett städföretag. TPS Services erbjuder flyttstädning eller flyttstädning i Stockholm. Boka en flyttspecialist som hjälper dig med flyttning och städning.

Review page

Fungerande Flytt

Flyttfirma i Stockholm

Flyttfirma i Stockholm Fungerande Flytt är en proffessionel flyttfirma i Stockholm med konkurrentkraftiga priser En flytt handlar inte bara om tunga lyft, utan det handlar om mycket mer än så, och vi på Fungerande Flytt förstår detta. Stressen inför flytten börjar långt före flyttdagen. Att packa och strukturera upp så att saker är på rätt plats kan vara mycket frustrerande, men våra proffsiga flyttkillar är alltid redo att hjälpa er i detta. Vi hjälper till att packa, märka kartonger, hjälper till att slänga möbler, sorterar och avlastar er så att flytten går så smidigt som möjligt. Vi är med er hela vägen ? från packning till komplett flytt. Vi är professionella och pålitliga med många års erfarenhet inom detta område. Vi emballerar ert möblemang noggrant och har säkra packningstekniker för att era ägodelar ska komma fram i ett stycke. Planerar du att byta bostad eller flytta kontoret till en annan stadsdel? Vår flyttfirma i Stockholm finns alltid till er tjänst med god service.

Review page

upgrade to remove these ads