Helping to share the web since 1996
Førstehjælp-Shoppen
Livjægergade 17B
København ø
Danmark
2100
Denmark
Login to update this page

Foerstehjaelp-shoppen.dk

Førstehjælp-Shoppen er din leverandør af højkvalitets hjertestartere og HLR-dukker. Hos Førstehjælp-Shoppen.dk hjælper vi dig derfor med at vælge den helt rigtige hjertestarter hvor vi har nogen af markedet bedste produkter. Vi er blandt andet forhandler af Zoll AED Plus, som du kan placerer på enten din arbejdsplads eller hjemme i privaten, hvis uheldet er ude og der er brug for at rede liv. For nærmere information besøg hvis hjemmeside herunder eller Ring til os på 89 87 17 91

Review page

CORE Leasing

Hos Core Leasing er Flexleasing måske vejen frem til din næste drømmebil – Men hvordan er det egentlig det, og hvilken leasingtype skal du vælge imellem for at finde frem til den rette leasing? Med Core Leasings, leasingguide finder du nemt vejen til den bedste løsning for at få mest for pengene, når du ønsker dig enten en Premium eller luksusbil. Besøg vores hjemmeside i dag – eller kontakt os direkte på +45 70 55 55 90

Review page

Galleri Weppler

Galleri Weppler er dit fortrækkende galleri, når du skal købe smukke abstrakte malerier, hvor farver og energi er i centrum. Hos Galleri Weppler finder du blandt andet, et stort udvalg af forskellige malerier med hver deres unikke motiver, historie og fortælling i kunsten øje, og med et bredt ud udvalg af både abstrakte malerier, farverige malerier, dyremalerier, sportmalerier, bymaleriere, potrætter og meget mere, er der noget for alles ønsker og farvevalg.

Review page

Gardinbussen

Søger du gardiner til din bolig? Så tag kontakt til Gardinbussen! Hos gardinbussen har altid et stort og bredt udvalg af gardiner, alt lige fra mørklægningsgardiner, rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner og mange flere.

Review page

Mekoprint

Hos Mekoprint er vi en dansk produktionsvirksomhed, som laver specialdesignede print-løsninger til virksomheder. Vi har mange års erfaring inden for arbejde med forskellige metaller, hvor vi både laserskærer, svejser, bukker og meget mere når du har brug for en løsning til netop din virksomhed. Det vigtigste for os, er at vores kunder bliver mødt i øjenhøjde, hvor vi yder den bedst mulige service og selvfølgelig at de vare og produkter vi producerer er i absolut højeste kvalitet. Ønsker du eller din virksomhed at høre mere, så kontakt os direkte i dag, eller se mere på Mekoprint.com

Review page

Akasel.com

Akasel is a company dedicated to developing, producing and distributing high quality consumables and optimized preparation methods for metallography We were founded back in 2004 in Denmark and are now present in more than 30 countries around the world! Akasel is the best choice in metallography because we place special emphasis on our customers by developing high quality consumables to help laboratories achieve optimum preparation results and maximum reproducibility.

Review page

MobileTec

Søger du professionel mobil reparation i Køge eller omegn? Så kan vi hos MobileTec hjælpe med det hele og på alle modeller lige fra Samsung, iPhone, Sony og mange flere. Vi har desuden vores webshop hvor du kan købe tilbehør og brugte mobil samt tablet enheder til konkurrencedygtige priser. Se mere her.

Review page

Viking Gulvservice

Viking Gulvservice & totalentreprise tilbyder Gulvservice & Gulvbehandling i alle størrelses klasser og der lægges stor fokus på tilfredsheden som kunde. Vi ønsker derfor altid at komme fordi dig, privat eller som virksomged og give et professionelt gulvservicebud på din opgave om det så er, ludbehandling, oliering af gulv eller gulvlakering, så kan og tilbyder vi det hele. Derudover gør vi også meget for at være fleksible og rådgive dig, for hvad der skal til for at opnå det ønskede resultat, og hvad du skal være forberedt på i de dage, hvor arbejdet står på, og ikke mindst dagende efter opgaven er udført. For nærmere information se vores hjemmeside her eller ring til os i dag på 78 75 03 07

Review page

Dahl & Dahl

Hos Dahl og Dahl Cocktailbar og Tapas Retaurent i København, finder du finder du både hygge for hele familien og yderst delikat og velsmagende Tapas anretninger. Leder du efter en speciel og smagsrig cocktailbar i Københavns? Så bestil her hos Dahl og Dahl. Vi tilbyder desuden mad og selvskaber ud af huset i hele Storkøbenhavn, mangler du derfor en cocktailbar eller Tapas til din firmafest eller privatfest, så kan vi hos Dahl og Dahl hjælpe med det hele - Se mere her på dahl-dahl.dk

Review page

NIKLAS VESTERGAARD

Søger du personlig og professionel træning på Vesterbro i København! Så tag fat i Niklas Vestergaard som tilbydes både personlig træning og kostvejledning som en del af hele pakken, der naturligvis kan tilpasses efter dine ønsker og behov ud fra de samlet pakke løsninger der tilbydes. Se mere på Niklasvestergaard.com her.

Review page

AWA Teambuilding

Søger din virksomhed et event firma eller de bedste til at afholde teambuilding? Kontakt AWA Teambuilding! AWA Teambuilding har over 10 års erfaring med alt inden for Firmaarrangementer, firmaaktiviteter, team udvikling, Teambuilding øvelser med mere. AWA dækker hele Danmark med både inden- og udendørs aktiviteter. Hvis din virksomhed derfor er klar på en aktivitetsdag udover det sædvanlige, så tøv ikke med at kontakte AWA Teambuilding!

Review page

Stage Hypnose

Hos Stage Hypnosis finder du måske underholdningen til din næste firmafest, event, eller måske til dit private engerment. Vi optræder nemlig i hele landet og laver sjove, underholdende og utrolige hypnoseshows som du måske aldrig har oplevet før eller forventet. Udover vores shows, tilbyder vi også undervisning, og foredrag om hypnose. Se mere på vores side her.

Review page

Shin Hypnose

Søger du hypnose i eksempel København? Hos Shin Hypnose tilbyder vi professionel hypnose og hypnose uddannelse i København, speciale i behandling af stress, angst, fobier, stammen, flyskræk, vægttab, rygestop og meget mere.

Review page

RETOUCH CLINIC

Søger du en skønhedsklinik i København? Så kan du hos Retouch Clinic få behandlinger, med alt lige fra plastikkirurgiske operationer, laserbehandlinger, skønhedsbehandlinger og meget mere. Vores store klinik har til huse i hjertet af København K med hele 6 specialister inden for din ønskede behandling. Se mere på vores side her - Retouchclinic.dk

Review page

Pladevaerkstedet

Søger du festlokaler i København? Hos Pladevaerkstedet har vi det smukkeste lokaler til firmafester, private fester og angementer. Vi tilbyder heraf lokaler til leje, samt hele angementer til eksempel bryllup, konferencer, fødselsdage og meget andet. Se mere på vores side her.

Review page

Bryllupsklar.dk

Hos Bryllupsklar.dk har vi et kæmpe univers af guides og artikler til hvordan i bedst forbereder og køber ind til den store bryllupsdag. Vi kommer med anbefalinger til alt lige fra bryllupsfotografer, trends til brudekjoler og tøj til gommen, musik, feststeder, og alt i bryllupsplanlægning, alt om vielsesringe og meget mere! Udover vores mange anbefalinger og henvisninger har vi desuden et stort forum med debat om diverse bryllups emner, hvor du har mulighed for spørge andre som har stået i samme forberedelse og eventuelle tvivl om den store dag. Se mere her på Bryllupsklar.dk

Review page

Tapas Huset Casa Lola

Tapashuset & Casa Lola er Københavns bedste tapas restaurant beliggende centralt i hjertet af København blot få minutters gå gang fra Vesterport station. Vi byder på ægte spansk tapas lavet efter originale opskrifter i højeste kvalitet. Ud over lækker tapas byder vi ligeledes på spansk sangria! Kontakt os i dag eller se mere her!

Review page

Specialkamera.dk

Søger du videoovervågning til virksomheden eller boligen? Hos Specialkamera.dk finder du et stort og bredt udvalg af kameraer! Vi har alt lige fra vildtkamera, overvågningskamera, bakkamera, spionkamera diverse tilbehør og meget mere. På vores shop finder du derfor det helt rette univers for alle som søger det bedste produkt inden for overvågning eller specialkameraer! Vores produkter er egnet til både virksomheden eller til privat brug. Se mere på vores webshop eller kontakt os direkte ved spørgsmål på +45 25 78 90 09

Review page

Shin Hypnose Aarhus

Søger du professionel Hypnose behandling i Aarhus og omegn? Så kan vi hos Shin Hypnose Aarhus hjælpe med alt lige fra behandling af forbiere, dårlige vaner, angst og afhængighed. Se mere på vores side her, for nærmere information, vi dækker det meste af Midtjylland, så hvis du søger en hypnose behandling, så tæv ikke med at besøge os! Se mere på vores side her.

Review page

Event Republic

Søger du en samarbejdspartner til dit næste engement? Vi levere alt fra firmafester, konferencer, konferencer i udlandet, design og merchandise, gallamiddage og meget mere, til både private og erhverv. Hos Event Republic kan vi derfor klare det hele til din næste fest, det eneste du skal gøre er at kontakte os, så kommer vi gerne med et godt tilbud.

Review page

Publishers can upgrade to remove these ads