Helping to share the web since 1996
AlltidRedo

Anders Björk
Flag of SwedenSweden
Login to update this page

50 års presenter

Här får du massor av bra tips och idéer på vad du kan ge bort i 50 års present. Allt från olika prylar som man kan uppskatta som 50-åring till mer tidlösa saker som upplevelser och olika sorters unika presenter. Kanske en egen komponerad sång eller varför inte ett förkläde med personens namn på? Helt enkelt massor av presenttips.

Review page

Rhodos i Grekland

Allt du behöver veta om den Grekiska ön Rhodos om du funderar på resa dit. Här får du tips på stränder, sevärdheter och byar att besöka.

Review page

Hitta rätt laddbox till din elbil

När man är på väg att köpa en elbil måste man också ha en laddbox hemma för att kunna ladda bilen på ett effektivt och säkert sätt. Det finns en rad saker att ta ställning till när man ska välja laddbox. Så som effekt, om den ska ha en fast monterad kabel eller inte, om den ska ha inbyggd lastbalansering och mycket annat. Här får du hjälp att hitta laddboxar som uppfyller dina önskemål.

Review page

Ljudbokbarn.se

Här tipsar vi om bra ljudböcker för barn. Allt från kända böcker till de lite mer okända. Här finns massor av tips för barn som gillar att lyssna på böcker. Tipsen går att lyssna på via Spotify, Nextory, Bookbeat med flera.

Review page

Tips på doppresenter att ge bort

Om du letar efter doppresenter har du kommit rätt. På den här sidan får du massor av tips på saker du kan ge bort när det är dags för dop. Allt från saker som barnet kan använda när det blir större till saker som passar när man är liten.

Review page

Kreta i Grekland

Den underbara ön Kreta i Grekland är omåttligt populär. Den är inte bara den största ön i Grekland, det är också den mest besökta ön.

Review page

Skicka present

Här får du tips på sajter där man kan köpa en present och sedan få den skickad direkt till mottagaren. Smidigt när man bor långt bort från varandra.

Review page

Guide till Paris för den som vill resa dit

Funderar du på att resa till Paris? Här får du tips på sevärdheter, saker att göra, mysiga stadsdelar, hotell och mycket annat som har med Paris att göra.

Review page

upgrade to remove these ads