Helping to share the web since 1996


marteng's Link Centre

Login to update this page

Slotenmaker Den Haag (SDH)

Slotenmaker Den Haag: Met onze scooters altijd het snelst ter plaatse, ook in het centrum van Den Haag! Zoekt u met spoed een Slotenservice Den Haag? SDH opent zonder schade! En géén voorrijkosten!

Review page

EM-Tippspiel organisieren mit deinem Unternehmen

Du möchtest ein EM-Tippspiel organisieren und die Wettbewerbe mit Kollegen oder Kunden tippen? König Sport bietet die perfekte Lösung, um mit deinem Unternehmen ein einzigartiges EM-Tippspiel zu veranstalten. Tipps können auf dem Handy, Tablet oder Desktop mit einem Knopfdruck abgegeben werden.

Review page

Eigenes Tippspiel Erstellen

Möchtest du gemeinsam mit deinen Vereinskollegen oder Freunden an einem spannenden Tippspiel teilnehmen oder organisieren? Du hast aber keine Lust, stundenlang alles in Excel zu verwalten und unzählige E-Mails und WhatsApp-Nachrichten an die Teilnehmer zu senden? König Sport ist die ideale Lösung, um eigene Tippspiele ohne zeitraubenden Verwaltungsaufwand zu organisieren.

Review page

muizen bestrijden rotterdam

Muizen bestrijden Heb je last van muizen in huis? Daar wil je snel van af. Het zelf vangen van een muis is natuurlijk mogelijk, maar wie zegt dat er zich niet meer muizen bevinden in en rondom je appartement of huis? Door muizen professioneel te bestrijden, zorgen we er bij Budget Ongediertebestrijding voor dat de muizenplaag definitief tot het verleden behoort. Een blijvende oplossing voor muizen in huis? Ontdek meer over onze effectieve werkwijze. Heb ik muizen in huis? Zie je een muis lopen of ontdek je muizenkeutels op ongewone plekken? Dan mag je ervanuit gaan dat je te maken hebt met één of meerdere muizen. Omdat deze beestjes echte familiedieren zijn, zullen ze in principe nooit alleen rondlopen. Muizen zijn klein, beweeglijk en niet te onderschatten als het gaat om de overlast die zij kunnen veroorzaken. Ze komen van nature af op etensresten, maar vreten ook aan kabels en isolatiemateriaal. Genoeg reden dus om een muizenplaag niet te onderschatten.

Review page

Gynecologist in Rotterdam

Gynecologist in Rotterdam

Review page

Marketing in Beeld

Marketing in Beeld - Narrowcasting specialist van Nederland en België! - Marketing in Beeld - De narrowcasting specialist van Nederland en België! Wij leveren professionele en betaalbare narrowcasting oplossingen aan een brede groep klanten. Start met narrowcasten via onze gratis demo!

Review page

Echtscheidingsadvocaat

De tijd rond een echtscheiding is meestal een emotioneel beladen periode. Uw wereld staat even op zijn kop. Dit was tenslotte niet het droombeeld dat u voor ogen had toen u elkaar het jawoord gaf. Toch werkt het in ieders voordeel om de scheiding zo goed

Review page

Tippspiel organisieren - Konig Sport

Du möchtest einen Pool für deine Vereinskameraden, Freunde oder Firma organisieren, in dem du die Spiele, Levels und Sportarten selbst auswählst, aber nicht die Zeit oder den Wunsch nach einer manuellen und zeitaufwendigen Verwaltung hast?

Review page

Wattco Zonnepanelen Westland

Team Wattco NL Sinds 2007 richten we ons op duurzame energie op het gebied van hernieuwbare energie (elektriciteit). Wij innoveren, adviseren, leveren, installeren, onderhouden en zorgen dat u minder afhankelijker bent van het huidige energie net. Onze voltooide projecten zijn in Nederland, Europa, het Oostblok, het Caribisch gebied, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Wattco NL is onderdeel van een groep waarin vakmanschap sinds 1927, betrouwbaarheid, financiële zekerheden kernwaarden zijn.

Review page

Vet bevriezen Den Haag

Je kent het probleem. Wat je ook doet… Lovehandles, zwembandjes en zadeltassen gaan maar niet weg. Vet bevriezen wordt ook wel cryobehandeling genoemd. Op een volledig pijnloze manier worden vetcellen verwijderd. De vetcellen worden stuk gemaakt, waarna ze op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Door vet te bevriezen rekent u definitief af met deze probleemzones.

Review page

Particulier verzorgingshuis Haarlem

In ons karakteristieke landhuis ontvangt u graag uw familie en vrienden. In uw eigen appartement of in een van de stijlvolle ruimtes, zoals ons huiselijke restaurant of de sfeervolle salon, de bijzondere theekoepel of de weelderige tuin.

Review page

Welkom bij Siermode. Maak de sier met sieraden en mode!

Welkom bij Siermode. Maak de sier met sieraden en mode!

Review page

König Sport

Was ist König Sport? Du möchtest für deine Vereinskollegen, Freunde oder Firma ein Tippspiel organisieren, bei dem du die Wettbewerbe, Niveaus und Sportarten selbst auswählst? Du hast aber keine Zeit oder Lust, dies zeitaufwändig manuell selbst zu verwalten? Bei König Sport erstellst und verwaltest du ganz einfach deine eigenen Tippspiele auf einer unkomplizierten Online-Plattform. Zwischenstände berechnen, Erinnerungen versenden und Wochensieger ermitteln? Das alles erledigt König Sport für dich. Ein Tippspiel zur Fußball-Europameisterschaft oder für andere Sportarten wie Hockey oder Handball. Leicht zugänglich und unkompliziert für die Teilnehmer, effizient für den Organisator, kurzum: Spaß und Spannung für alle!

Review page

The Muscle Chef Sportmaaltijden

The Muscle Chef: "Schone maaltijden voor sporters en iedereen die gemakkelijk en gezond wil eten" The Muscle Chef is in 2016 opgericht door Carlo & Sandy Penders. Carlo is al sinds jaar en dag actief in de kracht- en vechtsportwereld. Kracht- en vechtsport bestaat niet alleen uit sporten, maar ook uit gezonde voeding. Het is daarom niet gek dat Carlo een grote passie voor een gezonde levensstijl heeft ontwikkeld. Jarenlang hebben Carlo en zijn echtgenote Sandy samen meerdere drogisterijen gerund. Zo hebben zij beide veel kennis opgedaan over alles wat maar met gezondheid, sport en een verantwoorde levensstijl te maken heeft. In 2016 besloten Carlo en Sandy met hun kennis een nieuwe uitdaging aan te gaan: The Muscle Chef.

Review page

Etalage display schermen

Etalage displays zie je vaak in Nederlandse winkelstraten. Een digitale etalage met TV schermen in de etalage kan je passanten op een moderne manier aanspreken.

Review page

Rooien van bomen

Laat bomen rooien of een VTA-controle uitvoeren in het Westland door een vakkundige partij op veilige wijze. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Review page

Plaatselijk afvallen en afslanken Den Haag Westland

Specialist op het gebied van plaatselijk afvallen en afslanken. Met focus Zuid-Holland, Westland, Den Haag en Rotterdam.

Review page

Sportalarm - Blog over sport

Laat je alarmeren over sportieve gebeurtenissen!

Review page

Afwikkeling erfenis - Stappenplan Afwikkeling

Het afhandelen van een erfenis kan een complexe aangelegenheid zijn. Als het voor u de eerste keer is dat u een erfenis gaat afhandelen, dan zult u wellicht veel nieuwe termen tegenkomen. Hoe het afwikkelen van een erfenis precies in zijn werk gaat, leggen wij u stapsgewijs uit in deze column.

Review page

Trouwringen Specialist Noord-Brabant

Uw Trouwringen Specialist is al sinds 1984 een begrip in Uden, Noord-Brabant, en verre omstreken. Door de jaren heen heeft oprichtster Ria Rooyackers de zaak uitgebouwd tot een modern bedrijf dat bekend staat om het uitgebreide assortiment, goede serv

Review page

Snellader elektrische auto kopen - Yes Charge.me

Een snellader voor de elektrische auto kopen voor thuis, bedrijf of op kantoor.

Review page

De TT3P security audit. Maak goede beveiliging aantoonbaar!

Een security audit/ ICT beveiligingsaudit is grondig onderzoek door onze auditor bij u op locatie naar alle aspecten van informatiebeveiliging.

Review page

All Jobs Wayfinding & Parking Solutions

Dé specialist in parkeer- en wayfinding oplossingen Zoekt u een kwalitatieve wayfinding- of parkeer-oplossing voor uw bedrijf? Dan denken wij graag mee! Als vastgoedpartij, bouwbedrijf, architect, ontwerpbureau, ziekenhuis of school zoekt u naar de ultieme wayfinding- of parkeerbeleving. All Jobs B.V. is dé betrouwbare en vindingrijke specialist en wijst u graag de weg!

Review page

Xprtise leeroplossingen

Xprtise consultants zijn performance georiënteerde learning consultants met een brede ervaring in het ontwikkelen van prestatiegerichte leeroplossingen.

Review page

Verloskundig Centrum Bergweg

Verloskundige Praktijk Rotterdam voor Zwangerschap, Bevalling & Kraamtijd ✓ Zeer hoge waardering ✓ Complete zorg ✓ Ervaren & Deskundige verloskundigen

Review page

Zorgmeubilair inrichting zorg meubelen

Een one-stop-shop voor al uw zorgmeubilair. Als gespecialiseerde woninginrichter voor meubelen in de zorg concentreren wij ons op de inrichting van woon-zorgcentra.

Review page

Herstructureren bedrijf

Business en Support is u bedrijfsadviseur en is gespecialiseerd op het gebied van strategie, organisatie, samenwerkingen, coaching, projectbegeleiding, startups en herstructurering. Of ideeën delen als sparringpartner.

Review page

Fietswinkel

Grootste Fietskleding winkel in de regio! Ruim aanbod fietshelmen, schoenen, accessoires, wielerkleding en mountainbike kleding.

Review page

Digitale etalage schermen

Etalage schermen, 6 tips voor jouw digitale etalage! - Etalage TV display Jouw etalage digitaliseren met etalage schermen? Van passanten naar winkelbezoekers met onze etalage displays! Laat je etalage opvallen!

Review page

Alles over fitheid en gezondheid

Alles over fitheid en gezondheid

Review page

Laat je alarmeren over alle ontwikkelingen op sportief gebie

Laat je alarmeren over alle ontwikkelingen op sportief gebied.

Review page

Werkplekleren leeroplossingen

Werkplekleren speelt een steeds belangrijkere rol binnen het leren en ontwikkelen van medewerkers. Leeroplossingen op de werkplek zijn namelijk veel meer dan alleen het zenden van informatie.

Review page

Recht op een goede adviseur

Recht op een goede adviseur

Review page

Zelfsturing

Zelfsturende teams bij publieke organisaties. Medewerkers die ruimte en vertrouwen krijgen, presteren beter. Maar hoe organiseer je dat in de praktijk?

Review page

De Collega ondersteunt werkend Nederland.

De Collega ondersteunt werkend Nederland door een handvat te geven op tal van werkgerelateerde gebieden. Hierdoor hopen wij bij te dragen aan een betere samenwerking en individuele ontwikkeling te stimuleren op de werkvloer. Door een toenemende mate van c

Review page

Alles over mobiliteit en vervoer

Alles over mobiliteit en vervoer

Review page

Voor alle ondernemers

Voor alle ondernemers

Review page

Horti & het leven

Horti & het leven

Review page

Managen van veranderingen

Wat is cruciaal om de verandering te laten slagen? Wat is de beoogde cultuurverandering, hoe is de structuur van de organisatie? Belangrijk is om dit vraagstuk integraal te benaderen. Wij analyseren en zetten de processtappen uit. Uitgangspunt bij verandermanagement is dat de organisatie zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het traject en wij onszelf zo snel mogelijk overbodig maken.

Review page

Alles over Winkelen, het Web & Wonen

Alles over Winkelen, het Web & Wonen

Review page

ALLE EK EN WK POOLS

ALLE EK EN WK POOLS CHECK DE INFO OVER AANKOMENDE EK EN WK POOLS

Review page

70 20 10

Het ontwikkelen van de totale 70:20:10 oplossing. Met het 70:20:10 model wordt het belang van informeel leren benadrukt. Kennis en informatie over het werk dienen voor medewerkers altijd binnen handbereik te zijn.

Review page

Narrowcasting bedrijf

Professionele, gebruiksvriendelijke en betaalbare narrowcasting - digital signage - Marketing in Beeld - De narrowcasting specialist in het Westland, Den Haag & Rotterdam!

Review page

Eventlocation Niederlanden, Belgien und Deutschland

Pure-liner Ideal als Eventlocation in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Düsseldorf, Köln, Frankfurt, Bonn und vielen anderen Städten. Wir verfügen über alle erdenklichen Annehmlichkeiten um Ihr Fest zu einem Erfolg zu machen.

Review page

Zonnepanelen carport

Wattco - Expert in Carport Zonnepanelen Een carport is nog vaak een onbenutte oppervlakte voor zonnepanelen. Door de innovatieve solar carport oplossingen van Wattco, hoeft dit niet langer.

Review page

Advocaat bedrijfsovername - Westland Partners

Bij een fusie of bedrijfsovername is het van belang dat uw gevoel en ratio overeenkomen. U gaat ten slotte uw levenswerk verkopen of u koopt dat van een ander. Bij Westland Partners werken advocaten die veelvuldig overnames uit de regio mogen begeleiden e

Review page

Architectenbureau in Gouda [SK33]

SK33 is een architectenbureau in Gouda. De hoofdarchitect, H. de Beer, woont en werkt al zijn hele leven in Gouda en kent de stad en de regelgeving als geen ander. Zoekt u een architect in Gouda? SK33 werkt op het kruispunt van bouwkunde en architectuur.

Review page

Congrescentrum Podium-O950 in Rotterdam

Congrescentrum Podium-O950 ligt in Kralingen aan de Maas en de Maasboulevard. Op 5 autominuten van de Kralingse Plas, Erasmus Universiteit, Capelle aan den IJssel, Brainpark, De Esch, Crooswijk, Rivium en het centrum van Rotterdam.

Review page

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Review page

Coach vinden met Coach Gezocht

Hoe vind je een goede coach? Bij Coach Gezocht hebben we een hele website vol coaches. Alle coaches hebben een specialisatie. En je kan zien of ze bij je in de buurt zitten.

Review page