Helping to share the web since 1996


telanco

Paul Cleminson
Flag of Denmark 41281641

Telanco ApS
Store Kongensgade 25, 2
Copenhagen K
Denmark
1264
Denmark
Login to update this page

Træfældning Århus

Klatremanden tilbyder alt inden for træfældningsarbejde i hele Århus. Vi er specialister inden for fældning af særlige vanskelige træer. Vi dækker udover Århus også Djursland, Skanderborg og Silkeborg.

Review page

Bedemand Sorø

Vi er din lokale bedemand i Sorø. Besøg os efter aftale på vores adresse eller ring for mere information. Vi bistår dig gennem en svær tid.

Review page

Maler Børkop

Vi maler for private og erhverv i Børkop, Vejle og Fredericia. Kontakt os for et godt tilbud på din næste maleropgave.

Review page

VVS Holbæk

Vi tilbyder totalløsninger inden for vvs arbejde. Så uanset om du skal have skiftet vandhanen, etableret en udebruser eller skal have helt nye installationer i forbindelse med nybyg, ombyg og tilbyg er Blinkilde VVS i Holbæk et godt valg.

Review page

Bedemand i Slagelse, Ringsted, Sorø og Kalundborg

Bedemand Haack er din lokale bedemand. Vi har i dag 6 afdelinger fordelt på Kalundborg, Slagelse, RIngsted, Sorø, Høng og Dianalund. Når i nær går bort ved vi hvor meget de betyder at have den rigtige hjælp i en svær tid. Vi bistår med alt det p

Review page

Brandmaling

Vi er specialister inde for brandmaling på alle typer overflader. Vores kompetencer omfatter alt fra beregningsarbejde til udførende. Vi er en mindre virksomhed som kører over hele Danmark.

Review page

Tantra Newcastle

I help clients get past a state of survival and to live a life of celebration. I don’t believe that surviving in life is enough. Life is supposed to represent more than just an existence. Our lives are meant to be joyous and rich. We can close our d

Review page

Lej Pølsevogn Sorø

Lej vores pølsevogn i Sorø til din fest

Review page

Kloakmester Sønderborg

MLS Entreprenør i Sønderborg tibyder alt aut. kloakarbejde på hele Als. Vi løser større såvel som mindre entrepriser for private, erhverv samt landbruget.

Review page

Antenneservice Vestsjælland

Hos Høng Antenneservice tilbyder vi alt inden for antenner og paraboler. Vi tilbyder montering såvel som reparation. Vi sørger for du får de kanaler du ønsker. Vi forhandler derudover alle de store såvel som mindre mærker TV.

Review page

MC Køreskole Søborg

Borgens Køreskole tilbyder nu også kørekort til motorcykel. Grundet stor efterspørgsel blandt vores elever har du nu også mulighed for at tage kørekort til motorcykel hos Borgens Køreskole

Review page

Lej pølsevogn Valby

Lej pølsevogn i Valby til større som mindre festlige lejligheder i hele Valby

Review page

Thai massage Glostrup

Vi tilbyder ægte thai massage i Glostrup tæt på København

Review page

Eventstilladser

Skal du afholde en begivenhed hvor der skal sættes en scene, tårn eller andet konstruktion, så kontakt Eventstilladser. Vi opbygger alle former for scener nemt, fleksibelt og til Danmarks bedste priser.

Review page

Lej pølsevogn Vanløse

Skal du holde fest i Vanløse og ønsker besøg af din lokale pølsevogn - så kontakt Lej en pølsevogn Vanløse. Vi serverer alle de kendte retter fra den lokale pølsevogn

Review page

Gartner Roskilde

Står du og mangler hjælp i haven og bor i Roskilde? Så kontakt Roskilde Haveservice. Vi udfører alt gartnerarbejde for private og erhverv i hele Roskilde med vægt på at leverer godt havearbejde til rimelige priser. Ring for mere information.

Review page

Lej pølsevogn Brønshøj

Lej vores pølsevogn i Brønshøj til din næste fest

Review page

Svallerup forsamlingshus

Besøg vores hjemmeside for at holde dig opdateret med alt det nyeste der sker i forsamlingshuset.

Review page

Skønhedspleje

Silkecare er dit skønhedscenter der tilbyder komplette skønhedsbehandlinger fra hår til fødder. Vores behandlinger omfatter bl.a. ansigtsbehandling, Voksbehandling, Negle både shellac og gele, Vipper/Bryn, Fodpleje, Botox, Peeling. Alt vores personal

Review page

Ansigtsbehandling

Vi tilbyder komplette ansigtsbehandlinger tilpasset præcis din hudtype.

Review page

Gelenegle

Vi har stor erfaring med gelenegle herunder vedligeholdelse og fyldning

Review page

Tilstandsrapport og Energimærke

Vi udarbejder tilstandsrapporter, energimærker, el-tjek nemt, hurtigt og til de bedste priser. Vi kører i hele midtjylland herunder Århus, Randers, Vejle, Hadsund, Horsens, Viborg m.m.

Review page

MC Kørekort Roskilde

Hos Juuls Køreskole i Roskilde kan du kørekort i kategori A - Motorcykelkørekort. Du kan med fordel tage MC kørekort mens du er ved at tage kørekort til bil, Læs mere på vores hjemmeside om regler for hvordan og hvornår du må tage kørekort til m

Review page

Manicure og pedicure

Manicure og pedicure er en behandling af fødder og hænder som alle fortjerner et par gange om året. Vi er specialister inden for manicure såvel som pedicure.

Review page

Elektriker Silkeborg

Sejs-El er din lokale elektriker i Silkeborg. Vi udfører alt inden for aut. el-arbejde for private og erhverv i hele Silkeborg.

Review page

Træfældning Amager

Alt træfældningsarbejde udføres for private og erhverv på hele Amager. Vi løser større såvel som mindre fældningsopgaver for virksomheder, den offentlige sektor, boligselskaber og den offentlige sektor. Ring for tilbud idag

Review page

Ny Bilnøgle

Vi er specialister inden for kopiering af alle typer bilnøgler og autolåse. Vi arbejder med alle mærker og typer. Har du låst dig ude af din bil er vi naturligvis også behjælpelige.

Review page

VVS Vestegnen

Vi løser alle former for vvs opgaver på hele Vestegnen

Review page

Charles A Schnapps

Locally produced Schnapps by artisans in Denmark. Perhaps the best schnapps in the world. Call us for your local dealer.

Review page

Brolægger søges

Vi søger en dygtig brolægger til at indgå i vores team af engagerede medarbejdere. Vi tilbyder branchens bedste vilkår. Kontakt Finn Klitgaard for mere info.

Review page

Lej pølsevogn Fyn

Lej vores pølsevogn til alle typer arrangementer på hele Fyn.

Review page

Maler Børkop

Alt malerarbejde udføres for private og erhverv i Børkop

Review page

Murer Gentofte

TK Byg er din lokale murermester i Gentofte der udfører alt inden for murerfaget

Review page

Lej pølsevogn Nordjylland

Lej vores pølsevogn i hele Nordjylland til dit næste arrangement.

Review page

Kloakmester Høng

Vi er din lokale kloakmester i Høng. Alt aut. kloakarbejde tilbydes.

Review page

Tantric Tools

We are dedicated to bringing you high-quality crystal & glass tools that can help you to heal your body, mind, soul and your world through the exploration of your internal universe.

Review page

Elektriker Sønderborg

Kruså EL udfører alt inden for el-faget i Sønderborg og omegn. Vi er Aut. elektrikere og sørger får du får løst din el-opgave nemt, hurtigt og til den bedste pris.

Review page

Yoni Eggs

What does yoni mean? Yoni is the sanskrit word for the female reproductive system, encompassing the womb, the vagina and the vulva. We don’t really have an equivalent word in the English language. The word means “sacred temple”

Review page

Den Rullende Madskole

Velkommen til Den Rullende Madskole Vi tilbyder skoleklasser muligheden for, at lave mad sammen, under overskriften ”Fra jord til bord”, madmod og madglæde. Vi har skabt et mobilt køkken i en foodtruck, ”Wuppertal”, som kan flyttes tæt p

Review page

Pølsevogn Sønderjylland

Lej vores pølsevogn til dit næste alle festlige begivenheder i hele Sønderjylland

Review page

Fundamenter og Omfangsdræn

Vi har stor erfaring og indsigt i støbning af fundamenter i forbindelse med tilbygning samt etablering af omfangsdræn i huse og villaer på Frederiksberg, Vanløse og Brønshøj.

Review page

Murer Ålborg

Aalborg Murermester er din lokale murermester, der sørger for du får det optimale ud af dit byggebudget. Vi udfører alle former for mureropgaver med speciale i reparation og vedligeholdelsesarbejde. Derudover har vi stor erfaring med badeværelser.

Review page

Fysioterapeut København

Din Flexible Sundhed består af mig, Camilla Esbensen. Jeg er uddannet fysioterapeut og brænder for mit fag. Jeg har bred erfaring inden for træning, behandling og forebyggelse af skader og smerter i hele kroppen. Jeg ser altid på dig som det hele menneske og ikke som en skade. Jeg er sikker på, at mine behandlinger får en større effekt, hvis den er tilpasset lige netop dig og dit liv. Jeg gør meget ud af, at forklare, hvorfor jeg gør, som jeg gør, når jeg behandler dig og ikke mindst svare uddybende på dine spørgsmål.

Review page

Glarmester med Døgnvagt Århus

Din glarmester med døgnvagt i Århus

Review page

Autoværksted Amager

Vi tilbyder alle former for reparationsarbejde på person- og varevogne op til 3500 kg. RIng for tilbud.

Review page

Kloakmester Roskilde

Cubak er din lokale kloakmester i Roskide

Review page

Glarmester døgnvagt Herning

Kontakt glarmester døgnvagt Herning hvis du har en akut opstået glasskade som skal udbedres.

Review page

Industrigulve

Compleet ApS er specialister inden for epoxygulve, microcementgulve, Flydemørtel, Tyndspuds, PU Gulve. Vi løser større såvel som mindre opgaver primært i København men vi kører på hele Sjælland.

Review page

Glarmester døgnvagt Ikast

Vi tilbyder døgnservice i forbindelse med akut opstået glasskader i Ikast for private såvel som erhverv

Review page

Gartner Svendborg

Anlægsgartner Lennarth Baagøe er din lokale anlægsgartner i Svendborg. Vi er en lille virksomhed med stor erfaring inden for belægningsarbejde, træfældning, anlæg af nye haver, beplantning af alle typer hække, træer, planter og blomster, opsætning af hegn, plankeværk, pileflet og meget mere.

Review page