Helping to share the web since 1996


Telanco ApS
Store Kongensgade 25, 2
Copenhagen K
Denmark
1264
Denmark

Paul Cleminson
@telanco
Flag of Denmark
41281641

Login to update this page

Træfældning Århus

Klatremanden tilbyder alt inden for træfældningsarbejde i hele Århus. Vi er specialister inden for fældning af særlige vanskelige træer. Vi dækker udover Århus også Djursland, Skanderborg og Silkeborg.

Review page

Bedemand Sorø

Vi er din lokale bedemand i Sorø. Besøg os efter aftale på vores adresse eller ring for mere information. Vi bistår dig gennem en svær tid.

Review page

Stilladsudlejning Randers

Vi tilbyder udlejning af stilladser i Randers til alle formål inklusive events. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og sørger for du får en stilladsløsning tilpasset jeres behov.

Review page

Maler Børkop

Vi maler for private og erhverv i Børkop, Vejle og Fredericia. Kontakt os for et godt tilbud på din næste maleropgave.

Review page

VVS Holbæk

Vi tilbyder totalløsninger inden for vvs arbejde. Så uanset om du skal have skiftet vandhanen, etableret en udebruser eller skal have helt nye installationer i forbindelse med nybyg, ombyg og tilbyg er Blinkilde VVS i Holbæk et godt valg.

Review page

Bedemand i Slagelse, Ringsted, Sorø og Kalundborg

Bedemand Haack er din lokale bedemand. Vi har i dag 6 afdelinger fordelt på Kalundborg, Slagelse, RIngsted, Sorø, Høng og Dianalund. Når i nær går bort ved vi hvor meget de betyder at have den rigtige hjælp i en svær tid. Vi bistår med alt det p

Review page

Brandmaling

Vi er specialister inde for brandmaling på alle typer overflader. Vores kompetencer omfatter alt fra beregningsarbejde til udførende. Vi er en mindre virksomhed som kører over hele Danmark.

Review page

Tantra Newcastle

I help clients get past a state of survival and to live a life of celebration. I don’t believe that surviving in life is enough. Life is supposed to represent more than just an existence. Our lives are meant to be joyous and rich. We can close our d

Review page

Lej Pølsevogn Sorø

Lej vores pølsevogn i Sorø til din fest

Review page

Autoværksted Lolland Falster

Hos MS autoteknik er vi specialister inden for service og reparation på alle typer og mærker person- og varebiler. Derudover kan vores dækcenter tilbyde salg og montage af dæk til nogle af danmarks bedste priser. Vi tilbyder også dækopbevaring.

Review page

Kloakmester Sønderborg

MLS Entreprenør i Sønderborg tibyder alt aut. kloakarbejde på hele Als. Vi løser større såvel som mindre entrepriser for private, erhverv samt landbruget.

Review page

Antenneservice Vestsjælland

Hos Høng Antenneservice tilbyder vi alt inden for antenner og paraboler. Vi tilbyder montering såvel som reparation. Vi sørger for du får de kanaler du ønsker. Vi forhandler derudover alle de store såvel som mindre mærker TV.

Review page

MC Køreskole Søborg

Borgens Køreskole tilbyder nu også kørekort til motorcykel. Grundet stor efterspørgsel blandt vores elever har du nu også mulighed for at tage kørekort til motorcykel hos Borgens Køreskole

Review page

Lej pølsevogn Valby

Lej pølsevogn i Valby til større som mindre festlige lejligheder i hele Valby

Review page

Thai massage Glostrup

Vi tilbyder ægte thai massage i Glostrup tæt på København

Review page

Eventstilladser

Skal du afholde en begivenhed hvor der skal sættes en scene, tårn eller andet konstruktion, så kontakt Eventstilladser. Vi opbygger alle former for scener nemt, fleksibelt og til Danmarks bedste priser.

Review page

Lej pølsevogn Vanløse

Skal du holde fest i Vanløse og ønsker besøg af din lokale pølsevogn - så kontakt Lej en pølsevogn Vanløse. Vi serverer alle de kendte retter fra den lokale pølsevogn

Review page

Gartner Roskilde

Står du og mangler hjælp i haven og bor i Roskilde? Så kontakt Roskilde Haveservice. Vi udfører alt gartnerarbejde for private og erhverv i hele Roskilde med vægt på at leverer godt havearbejde til rimelige priser. Ring for mere information.

Review page

Lej pølsevogn Brønshøj

Lej vores pølsevogn i Brønshøj til din næste fest

Review page

Svallerup forsamlingshus

Besøg vores hjemmeside for at holde dig opdateret med alt det nyeste der sker i forsamlingshuset.

Review page

Skønhedspleje

Silkecare er dit skønhedscenter der tilbyder komplette skønhedsbehandlinger fra hår til fødder. Vores behandlinger omfatter bl.a. ansigtsbehandling, Voksbehandling, Negle både shellac og gele, Vipper/Bryn, Fodpleje, Botox, Peeling. Alt vores personal

Review page

Ansigtsbehandling

Vi tilbyder komplette ansigtsbehandlinger tilpasset præcis din hudtype.

Review page

Gelenegle

Vi har stor erfaring med gelenegle herunder vedligeholdelse og fyldning

Review page

Tilstandsrapport og Energimærke

Vi udarbejder tilstandsrapporter, energimærker, el-tjek nemt, hurtigt og til de bedste priser. Vi kører i hele midtjylland herunder Århus, Randers, Vejle, Hadsund, Horsens, Viborg m.m.

Review page

MC Kørekort Roskilde

Hos Juuls Køreskole i Roskilde kan du kørekort i kategori A - Motorcykelkørekort. Du kan med fordel tage MC kørekort mens du er ved at tage kørekort til bil, Læs mere på vores hjemmeside om regler for hvordan og hvornår du må tage kørekort til m

Review page

Manicure og pedicure

Manicure og pedicure er en behandling af fødder og hænder som alle fortjerner et par gange om året. Vi er specialister inden for manicure såvel som pedicure.

Review page

Elektriker Silkeborg

Sejs-El er din lokale elektriker i Silkeborg. Vi udfører alt inden for aut. el-arbejde for private og erhverv i hele Silkeborg.

Review page

Garageporte Vejle

Vi tilbyder totalløsninger inden for garageporte til private og professionelle i hele Vejle og omegn

Review page

Træfældning Amager

Alt træfældningsarbejde udføres for private og erhverv på hele Amager. Vi løser større såvel som mindre fældningsopgaver for virksomheder, den offentlige sektor, boligselskaber og den offentlige sektor. Ring for tilbud idag

Review page

Garageporte Horsens

Vi har garageporte til alle ønsker og behov. Vi skræddersyer en garageport til dit hus til danmarks bedste priser.

Review page

Ny Bilnøgle

Vi er specialister inden for kopiering af alle typer bilnøgler og autolåse. Vi arbejder med alle mærker og typer. Har du låst dig ude af din bil er vi naturligvis også behjælpelige.

Review page

VVS Vestegnen

Vi løser alle former for vvs opgaver på hele Vestegnen

Review page

Charles A Schnapps

Locally produced Schnapps by artisans in Denmark. Perhaps the best schnapps in the world. Call us for your local dealer.

Review page

Brolægger søges

Vi søger en dygtig brolægger til at indgå i vores team af engagerede medarbejdere. Vi tilbyder branchens bedste vilkår. Kontakt Finn Klitgaard for mere info.

Review page

Lej pølsevogn Fyn

Lej vores pølsevogn til alle typer arrangementer på hele Fyn.

Review page

Maler Børkop

Alt malerarbejde udføres for private og erhverv i Børkop

Review page

Murer Gentofte

TK Byg er din lokale murermester i Gentofte der udfører alt inden for murerfaget

Review page

Lej pølsevogn Nordjylland

Lej vores pølsevogn i hele Nordjylland til dit næste arrangement.

Review page

Kloakmester Høng

Vi er din lokale kloakmester i Høng. Alt aut. kloakarbejde tilbydes.

Review page

Tantric Tools

We are dedicated to bringing you high-quality crystal & glass tools that can help you to heal your body, mind, soul and your world through the exploration of your internal universe.

Review page

Elektriker Sønderborg

Kruså EL udfører alt inden for el-faget i Sønderborg og omegn. Vi er Aut. elektrikere og sørger får du får løst din el-opgave nemt, hurtigt og til den bedste pris.

Review page

Yoni Eggs

What does yoni mean? Yoni is the sanskrit word for the female reproductive system, encompassing the womb, the vagina and the vulva. We don’t really have an equivalent word in the English language. The word means “sacred temple”

Review page

Gulvafslibning Frederiksværk

Vi tilbyder alt inden for gulvafslibning i Frederiksværk

Review page

Murer Kalundborg

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren murer i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder en bred vifte af murertjenester, lige fra nybyggeri og renovering til reparationer og vedligeholdelse. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for faget, og vi arbejder altid med fokus på kvalitet og tilfredse kunder. Vi har et professionel og erfarent murerteam, der er klar til at hjælpe dig med at realisere dit projekt. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og tilbyder altid en gratis og uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og få et tilbud. Vi sørger for at kvaliteten er i top og vi overholder altid de gældende regler og standarder. Vores murere er altid klar til at give dig den bedste service og rådgivning.

Review page

Lej Køletrailer Næstved

Lej vores køletrailer i Næstved til fornuftige priser og stor fleksilibet

Review page

Den Rullende Madskole

Velkommen til Den Rullende Madskole Vi tilbyder skoleklasser muligheden for, at lave mad sammen, under overskriften ”Fra jord til bord”, madmod og madglæde. Vi har skabt et mobilt køkken i en foodtruck, ”Wuppertal”, som kan flyttes tæt p

Review page

Pølsevogn Sønderjylland

Lej vores pølsevogn til dit næste alle festlige begivenheder i hele Sønderjylland

Review page

Trætrapper

Vi er specialister inden for renovering, reparation og lægning af alle typer trætrapper

Review page

Trailerudlening Køge

Din specialist inden for udlejning af Køletrailere i Køge

Review page

Gulvafslibning Gribskov og Nordsjælland

Vi tilbyder gulvafslibning i hele Nordsjælland herunder Gribskov. Store som små opgaver løses for private såvel som erhverv herunder boligselskaber. Vi tilbyder bl.a gulvafslibning i Græsted, Gilleleje, Helsinge, Helsingør, Dronningmølle, Tisvilde, Hornbæk samt det øvrige Nordsjælland. Vi stiller gerne vores erfaring til din rådighed - så ring hvis du har spørgsmål eller ønsker tilbud.

Review page