Helping to share the web since 1996


Telanco

Paul Cleminson
Flag of Denmark 41281641

Telanco ApS
Store Kongensgade 25, 2
Copenhagen K
Denmark
1264
Denmark
Login to update this page

Træfældning Århus

Klatremanden tilbyder alt inden for træfældningsarbejde i hele Århus. Vi er specialister inden for fældning af særlige vanskelige træer. Vi dækker udover Århus også Djursland, Skanderborg og Silkeborg.

Review page

Glarmester Amager

Alt glasarbejde udføres på hele Amager for private såvel som erhverv.

Review page

Billig Tilstandsrapport

Vi tilbyder dig udarbejdelse af tilstandsrapporter til Danmarks bedste priser.

Review page

Udekøkken

Vi forhandler et bredt udvalg af udekøkkener til alle formål. Alle vores køkkener er af høj kvalitet som holder en livstid.

Review page

Plakatopsætning

Vi er specialister inden for opsætning af plakater samt skæring i folie.

Review page

Væggelus

Vi er specialister i bekæmpelse af væggelus. Ring i dag og slip for plagen imorgen.

Review page

Thaimassage

Med høj faglighed og mange års erfaring inden for thaimassage kan vi tilbyde dig den bedste thaimassage som får kroppen til at føles som ny.

Review page

Parterapi

Parterapi København er din specialist hvis dit parforhold trænger til et eftersyn.

Review page

Tømrer Århus

AK Byg tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerfaget i Århus for private og erhverv. Vi bistår idag af 30 engagerede og kompetente medarbejdere der står parat til at hjælpe dig.

Review page

Bekæmpelse af bjørneklo

Vi sørger for nemt, hurtigt og billigt får bekæmpet bjørnekloen på din ejendom.

Review page

Rengøring Silkeborg

SUS Rengøring i Silkeborg er specialist inden for alle former for erhvervsrengøring herunder kontor- og klinikrengøring.

Review page

Kranfører Vikar

Har du brug for en kranfører vikar på kort tidsbasis eller længere? Så kontakt nembyg vi tilpasser en løsning til dit behov.

Review page

Tømrer Århus

AK Byg er din tømrer i Århus. Vi løser alt inden for tømrerfaget for byens virksomheder, boligselskaber samt private. Vi beskæftiger ca 30 personer der alle har et højt fagligt håndværksmæssigt niveau.

Review page

Skrothandler

Vi afhenter alle former for metalskrot i Vejle, Kolding, Middelfart og Fredericia, og giver de højeste dagspriser.

Review page

Billig Autotransport

Billig Autotransport af alle typer og mærker af person- og varevogne. Vi transporter i hele Danmarks såvel som Norden og Tyskland.

Review page

Kloakmester Slagelse

Kloakmester Slagelse tilbyder totalløsninger inden for alt kloakarbejde. Vi arbejder for private, erhverv samt den offentlige sektor i Slagelse.

Review page

Kabelskrot

Hos JM Kabelskrot giver vi dig den bedste pris på alle former for kabelskrot. Vi afhenter på adressen og stiller gerne gratis skrotcontainere til rådighed.

Review page

Glarmester Indramning

Jyderup Glarmester tilbyder alt inden for glarmester i Vestsjælland. Vi udfører dagligt glarmesterarbejde i Kalundborg og Holbæk. Jyderup Glarmester er specialist i indramning af billeder og er flere gange blevet kåret som Danmarks mester.

Review page

Containerudlejning

Containergården tilbyder: *Levering af sand, grus og sten *Containerudlejning til alle formål *Kran- & Grabkørsel. Vi dækker hele Lolland, Falster samt det øvrige Sydsjælland herunder Vordingborg, Nykøbing Falster samt Maribo.

Review page

Århus Træfældning

Vi er specialister inden for alle former for træfældnings opgaver for private og erhverv i Århus.

Review page

Rengøring

Alt rengøringsarbejde udføres for private og erhverv i Fredericia, Middelfart, Vejle samt Kolding. Vi udfører komplette løsninger for private såvel som erhverv.

Review page

Tantra Newcastle

I help clients get past a state of survival and to live a life of celebration. I don’t believe that surviving in life is enough. Life is supposed to represent more than just an existence. Our lives are meant to be joyous and rich. We can close our d

Review page

Pælekapning

Jørgen Dam er specialist inden for pælekapning.

Review page

Revisor priser

Hos Billig Regnskab sørger vi for du får udarbejdet dit årsregnskab til markedets bedste priser. Vores kundekreds er alsidig og omfatter mindre såvel som mellemstore virksomheder. Prøv vores prisberegner og beregn din besparelse med det samme.

Review page

Autoværksted Amager

Vi tilbyder alle former for reparationsarbejde på person- og varevogne op til 3500 kg. RIng for tilbud.

Review page

Autoelektriker

Tappernøje Autoelektro tilbyder reparation og fejlfinding på alle typer og mærker af biler motorcykler, både med speciale i veteranbiler og engelske biler.

Review page

Træfældning

Alt træfældningsarbejde arbejde udføres for private og erhverv i Roskilde samt det øvrige Storkøbenhavn.

Review page

Kunstkonservator

Jeg tilbyder restaurering, reparation samt rensning af malerier samt porcelæn. Jeg har arbejdet på Nationalmuseet, Kunstindustimuseet, Tekstilkonserveringen.

Review page

Århus Tandlæge

Din Tandlæge i Århus tilbyder alle former for tandbehandlinger med vægt på høj faglig indsigt, smertefri behandling til priser som kan betales.

Review page

Tømrer Faxe

Lagobyg i Faxe er din lokale tømrermester der tilbyder alt inden for faget til private og erhverv.

Review page

Århus Murer

Din Århus Murer udfører alt inden for murerfaget fra mindre reparationsopgaver til nybyggeri. Vi bistår som en aktiv sparringspartner gennem hele byggeprocessen og sørger for du kommer helt i mål med dit drømmeprojekt.

Review page

Tømrer Roskilde

Vi tilbyder alt tømrerarbejde i Roskilde til private og erhverv. Vores kompetencer omfatter alt fra mindre reparationer til større nybyg for private såvel som erhverv i hele Roskilde.

Review page

Autohjælp og Autotransport

Vi tilbyder alle former for autohjælp og autotransport i Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, Frederikssund samt det øvrige Nordsjælland.

Review page

Aarhus Vinduespudser

Aarhus Vinduespudser pudser og polerere for private og erhverv til de bedste priser i Aarhus,

Review page

Fortoldning og toldklarering

Vi er specialister inden for alle former for fortoldningsarbejde og toldklarering. Mere end 25 års erfaring inden for branchen.

Review page

Tilstandsrapport

Vi udarbejder tilstandsrapporter i hele Nordsjælland samt den nordlige del af København bl.a. Gentofte, Lyngby, Virum, Holte m.m.

Review page

Facaderenovering

Hos Nordisk Facaderenovering tilbyder vi totalløsninger inden for alt facadearbejde. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen og har renoveret mere end 450 facader fordelt over hele Danmark.

Review page

Gartner og Haveservice Kalundborg

Alt havearbejde udføres i Kalundborg og omegn. Vores kompetencer omfatter alle former for træpleje herunder træfældning, beskæring, beplantning m.m., vedligeholdelse herunder græsslåning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse samt nyanlæg af haver

Review page

Bedemand i Slagelse, Ringsted, Sorø og Kalundborg

Bedemand Haack er din lokale bedemand. Vi har i dag 6 afdelinger fordelt på Kalundborg, Slagelse, RIngsted, Sorø, Høng og Dianalund. Når i nær går bort ved vi hvor meget de betyder at have den rigtige hjælp i en svær tid. Vi bistår med alt det p

Review page

Bedemand Sorø

Vi er din lokale bedemand i Sorø. Besøg os efter aftale på vores adresse eller ring for mere information. Vi bistår dig gennem en svær tid.

Review page

Murer Amager

Murer Amager er din lokale murermester på Amager. Alt murerarbejde tilbydes til de bedste priser. Vores servicevogn dækker hele Amager og udfører alle former for mindre mureropgaver.

Review page

Bedemand Slagelse

Vi tilbyder at hjælpe dig gennem en svær tid. Når en af vores nærmeste afgår er vi ofte i stor krise. Vi sørger for du ikke skal forholde dig til alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald, men kan bruge dine kræfter på sorgbearbejdelsen.

Review page

Tilstandsrapport Århus

Vi er specialister inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter på enfamilieshuse til de bedste priser. Kontakt Lars Foldager i dag og få leveret tilstandsrapporten inden for 24 timer.

Review page

Køreskole Maribo

Vi er din lokale køreskole i Maribo. Lille køreskole med stor kompetence.

Review page

MC Kørekort Roskilde

Hos Juuls Køreskole i Roskilde kan du kørekort i kategori A - Motorcykelkørekort. Du kan med fordel tage MC kørekort mens du er ved at tage kørekort til bil, Læs mere på vores hjemmeside om regler for hvordan og hvornår du må tage kørekort til m

Review page

Tømrer Hjørring

Hos Nordjysk Tømrer- og snedkerforretning i Hjørring tilbyder vi alt inden for faget til de bedste priser. Vi er et lokalt baseret tømrerfirma der gennem mere end 20 år har udført tømrerarbejde for byens borgere og virksomheder.

Review page

Billig Brænde

Billig Brænde leverer tørt ask- og bøgebrænde klar til brug til virksomheder og private fordelt over hele Sjælland. Alt vores brænde kommer fra Danske skove, og bliver solgt til de bedste priser.

Review page

Kranvikar i Oslo samt Norge

Vi har lige nu ledig kapacitet, så søger i en dygtige kranvikar i Norge så kontakt os for mere information idag.

Review page

Kloakmester Nykøbing Sjælland

Hos JK Kloakmester tilbyder vi alt Aut. kloakarbejde til de bedste priser. Vi har mere end 40 års erfaring som din lokale kloakmester i Nykøbing Sjælland.

Review page

Murer Ålborg

Aalborg Murermester er din lokale murermester, der sørger for du får det optimale ud af dit byggebudget. Vi udfører alle former for mureropgaver med speciale i reparation og vedligeholdelsesarbejde. Derudover har vi stor erfaring med badeværelser.

Review page